در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050
کتاب انگلیسی مجازی آنلاین

جستجو

کتابهاي انگليسي

نمونه سوال و کتابهای معلم جواب ورک بوک کانون زبان دانلود کتابهای فامیلی اند فرندز محل تبليغات شما محل تبليغات شما منابع آموزشی کتابهای اسپیک نو محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان بزرگسالان
کتابهای زبان نوجوانان
کتابهای زبان کودکان
منابع آزمونهای زبان
آموزش زبان انگلیسی
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت
آموزش آی تی
زبان آلمانی
ترفند

به مجازی آنلاین خوش آمدید

جواب کتاب انگلیسی کانون زبان
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : Telegram Channel : @Majazionline

آموزش كامل نصب اندروید روی رایانه‌های شخصی

اندروید برای بسیاری از کاربران نامی آشناست. این سیستم‌عامل ابتدا روی برخی تلفن‌های همراه و تبلت‌ها ارائه شد و اکنون باتوجه به محبوبیت بسیاری که میان کاربران کسب کرده بخش عمده‌ای از بازار سیستم‌های‌عامل‌ تلفن همراه و تبلت را به خود اختصاص داده است.

 

این محبوبیت گوگل را راضی نکرده و شرکت را برآن داشته است تا رایانه‌هایی مجهز به این سیستم‌عامل طراحی کند.

 

آیا شما از اندروید استفاده کرده‌اید؟ دوست دارید بازی‌ها و نرم‌افزارهای این سیستم‌عامل را اجرا کنید، اما تلفن همراه یا تبلتی را که اندرویدی باشد در اختیار ندارید؟ نظرتان درباره نصب اندروید روی رایانه شخصی در کنار سیستم‌های‌عامل‌ این رایانه‌ها مانند ویندوز، لینوکس و مک چیست؟

 

مطمئنا بسیاری از کاربران، رایانه‌های شخصی مجهز به سیستم‌عامل ویندوز در اختیار دارند و مطلب این هفته ما نیز به این دسته از کاربران اختصاص دارد. با ماه همراه شوید تا روش نصب جدیدترین نسخه سیستم‌عامل اندروید (نسخه ۳/۴) را روی رایانه‌های شخصی مجهز به سیستم‌عامل ویندوز به‌صورت مجازی به شما آموزش دهیم.

 

 

 

www.majazionline.ir

 

گام اول: دانلود برنامه‌های لازم

ابتدا ‌باید نرم‌افزاری برای اجرای سیستم‌عامل مجازی روی سیستم‌عامل فعلی رایانه خود دانلود کنید. پیشنهاد می‌کنیم نرم‌افزار رایگان VirtualBox را با مراجعه به لینک زیر برای این کار دانلود کنید:

https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads (link is external)

 

توجه:باتوجه به سیستم‌عامل فعلی رایانه خود یکی از نسخه‌های مناسب ویندوز، لینوکس، مک یا سولاریس را دانلود کنید. در ادامه ‌باید نسخه‌ای از سیستم‌عامل اندروید قابل نصب روی رایانه شخصی را نیز دانلود کنید. برای دانلود فایل‌ ایمیج این سیستم‌عامل می‌توانید پس از مراجعه به لینک زیر، فایل android-x86-4.3-20130725.iso را دانلود کنید:

https://code.google.com/p/android-x86/downloads/‎ (link is external)

گام دوم: نصب و پیکربندی رایانه مجازی
در این مرحله برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل برای سیستم‌عامل فعلی رایانه قصد داریم یک رایانه مجازی با کمک نرم‌افزار VirtualBox ایجاد کنیم. برای انجام این کار ابتدا نرم‌افزار فوق را نصب کرده و پس از اجرای آن، طبق مراحل زیر عمل کنید:

 

۱ـ از نوار ابزار بالا ـ سمت چپ، روی آیکون آبی رنگ New کلیک کرده و در پنجره به نمایش درآمده یک نام برای رایانه مجازی خود تایپ کنید.

 

۲ـ از فهرست کشویی موجود در قسمت Type، گزینهLinux را انتخاب سپس از فهرست کشویی مقابل عبارت Version نیز ۶/۲ Linux را گزینش کنید.

 

۳ـ با کلیک روی گزینهNext وارد مرحله اختصاص حافظه رم خواهید شد. توجه داشته باشید سیستم‌عامل اندروید با حداقل رم ۲۵۶ مگابایت قابل نصب است، اما پیشنهاد ما به شما استفاده از مقدار ۵۱۲ و بالاتر است. پس از اختصاص مقدار حافظه رم موردنظر، با کلیک روی Next مراحل را ادامه دهید.

 

۴ـ در این مرحله ‌باید یک هارد‌دیسک مجازی برای رایانه جدید خود ایجاد کنید. گزینهCreate a virtual hard drive now را انتخاب کرده و پس از کلیک روی گزینه Create، ادامه مراحل را با استفاده از تنظیمات پیش‌فرض و کلیک روی گزینه Next دنبال کنید.

 

۵ ـ حالا ‌باید رایانه مجازی شما در ستون سمت چپ نرم‌افزار قابل مشاهده باشد. روی آن کلیک راست ماوس را فشار داده و گزینه Settings را انتخاب کنید.

 

۶ ـ از صفحه تنظیمات، به بخش Storage مراجعه کرده و پس از آن روی عبارت Empty در زیر گزینه Controller: IDE کلیک کنید.

 

۷ـ در ادامه از سمت راست روی آیکون سی‌دی که مقابل عبارت CD‌/‌DVD Drive مشاهده می‌شود، کلیک کرده و از فهرست کشویی گزینه Choose a virtual CD‌/‌DVD disk file را انتخاب کنید.

۸ ـ مسیر فایل ایمیج دانلود شده در گام اول را وارد کرده و آن را در این بخش فراخوانی کنید.

 

۹ـ پس از اتمام تنظیمات مربوط به بخش Storage ‌باید گزینهAudio را از ستون سمت چپ انتخاب کنید و Audio Controller را روی ICH AC97 قرار دهید.

 

۱۰ـ در پایان روی گزینه Ok کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.

 

گام سوم: نصب اندروید روی رایانه مجازی
اکنون که رایانه مجازی شما راه‌اندازی شده است می‌توانید اندروید ۳/۴ را روی آن نصب کنید. برای انجام این کار، این مراحل را دنبال کنید:

 

۱ـ رایانه مجازی خود را روشن کنید. روشن کردن رایانه نیز با انتخاب نام آن از فهرست سمت چپ و کلیک روی گزینه Start از منوی بالای نرم‌افزار امکان‌پذیر است.

 

۲ـ رایانه مجازی به‌طور خودکار با استفاده از فایل ایمیج سیستم‌عامل اندروید بوت می‌شود و گزینه‌های مختلفی در اختیار شما قرار می‌گیرد. در این مرحله باید با استفاده از کلیدهای کنترلی (بالا ـ پایین ـ چپ و راست) روی گزینه Installation رفته سپس کلید Enter را برای انتخاب آن فشار دهید.

 

۳ـ پس از چند لحظه صفحه نصب اندروید برای شما به‌نمایش درخواهد آمد. اولین مرحله نصب مربوط به انتخاب پارتیشن روی هارد‌دیسک است. باتوجه به این‌که هارددیسک رایانه مجازی شما پارتیشن‌بندی نشده است ‌باید با استفاده از کلیدهای کنترلی Create‌/‌Modify partitions را انتخاب کرده و کلید اینتر را فشار دهید.

 

۴ـ در صفحه جدید با استفاده از کلیدهای کنترلی به سمت چپ یا راست حرکت کرده و گزینه New را انتخاب کنید. در ادامه گزینهPrimary را انتخاب کرده و با فشردن مجدد کلید اینتر، کل حجم هارد‌دیسک مجازی را به پارتیشن جدیدی که ایجاد می‌کنید، اختصاص دهید.

 

۵ ـ پس از ایجاد پارتیشن جدید، نام sda1 به فهرست پارتیشن‌ها اضافه خواهد شد. در این مرحله ‌باید گزینهBootable را انتخاب کرده و کلید اینتر را فشار دهید تا در مقابل نام پارتیشن و در ستون Flags عبارت Boot نوشته شود.

 

۶ ـ در پایان با استفاده از کلیدهای کنترلی روی گزینهWrite قرار گرفته و اینتر را فشار دهید. در ادامه نیز عبارت Yes را تایپ کرده و کلید اینتر را مجدد فشار دهید.

۷ـ حالا هارد‌دیسک رایانه مجازی شما پارتیشن‌بندی شده است و می‌توانید با انتخاب گزینه Quit از صفحه پارتیشن‌بندی خارج شوید.

 

۸ ـ پس از خروج از صفحه پارتیشن‌بندی به صفحه اول ـ یعنی همان انتخاب پارتیشن ـ هدایت خواهید شد. در این صفحه گزینه‌ای با عنوان sda1 linux را می‌بینید. آن را انتخاب کنید و کلید اینتر را فشار دهید.

 

۹ـ فایل سیستم ext3 را انتخاب کرده و کلید اینتر را فشار دهید.

 

۱۰- پیغام‌های به‌نمایش درآمده روی صفحه را با انتخاب گزینه Yes یکی پس از دیگری ادامه دهید تا پنجره پایان مراحل نصب با عبارت Run Android-x86 برای شما به‌نمایش درآید.

 

۱۱ـ گزینهRun Android-x86 را انتخاب کرده و پس از فشردن کلید اینتر منتظر بمانید تا رایانه مجازی شما با سیستم‌عامل اندروید راه‌اندازی شود.

 

گام چهارم: پیکربندی اندروید
اکنون سیستم‌عامل اندروید روی رایانه مجازی شما نصب و اجرا شده است. در این مرحله همچون زمانی که شما تلفن همراه یا تبلت اندرویدی را برای اولین بار روشن می‌کنید باید تنظیمات اولیه سیستم‌عامل را معین کنید.

 

تنظیمات زبان، حساب کاربری گوگل، تاریخ و ساعت، برخی از این تنظیمات است. نکته قابل توجه این است که اندروید مجازی شما بخوبی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و می‌توانید هنگام انتخاب زبان‌ها، زبان فارسی را برای دستگاه خود برگزینید.

 

توجه: همان‌طور که می‌دانید سیستم‌عامل اندروید برای استفاده توسط دستگاه‌های مجهز به صفحه‌نمایش لمسی طراحی شده است. برای استفاده بهتر از این سیستم‌عامل توسط ماوس رایانه پیشنهاد می‌کنیم ابتدا در نرم‌افزار Virtual Machine به منوی Machine مراجعه کرده و گزینه Disable Mouse Integration را انتخاب کنید.

 

با انجام این کار هنگامی که ماوس خود را از صفحه رایانه مجازی بیرون بکشید به‌طور خودکار از اندروید خارج نخواهید شد و فقط زمانی عملیات خروج ماوس از اندروید و ورود آن به رایانه اصلی شما صورت می‌گیرد که کلید کنترل سمت راست صفحه کلید را فشار دهید. (ورود مجدد ماوس به پنجره رایانه مجازی نیز با کلیک روی آن امکان‌پذیر است.)

 

نکته مهم: چنانچه یک‌بار رایانه مجازی اندرویدی خود را خاموش و مجدد آن را روشن کنید، صفحه بوت مربوط به نصب اندروید برای شما به‌نمایش درخواهد آمد. برای جلوگیری از نمایش مجدد این صفحه ‌باید مراحل ۵ تا ۷ از گام دوم را طی کرده و از فهرست کشویی گزینه Remove disk from virtual drive را انتخاب کنید.

مشکلات احتمالی
اندروید قابل نصب روی رایانه‌های شخصی همچنان دارای اشکالات احتمالی بسیاری است! برخی از این اشکالات به عملکرد برنامه‌ها مرتبط است و برخی دیگر نیز به ‌سازگار نبودن آنها با اندازه صفحه‌نمایش.

 

به‌عنوان مثال نرم‌افزار وایبر (Viber) در این روش نصب قابل استفاده نیست و برخی از بازی‌هایی نیز که با صفحه‌نمایش‌های غیراستاندارد (اندازه‌های استاندارد مربوط به تلفن‌های همراه و تبلت‌ها است) سازگاری ندارند ممکن است در اجرا با مشکلاتی مواجه شود. در بررسی‌های صورت گرفته توسط کلیک، نرم‌افزار بازار و بسیاری از برنامه‌های موجود در آن براحتی روی اندروید مجازی نصب و اجرا شد و همچنین وبگردی با آن نیز بدون هیچ مشکلی صورت پذیرفت.
گردآوري و تنظيم: www.majazionline.ir

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
برچسب ها : آموزش و ترفند-آموزش کامپيوتر-آموزش لپ تاب-ترفند کامپيوتر-نرم افزار کامپيوتر--آموزش کاربردي-آموزش ويندوز7-آموزش ويندوز8-ترفند کاربردي-آموزش مودم-ترفند چت-ترفند موبايل-ترفند ايرانسل-ترفند گوگل پلاس-ترفند پلير-آموزش بازي-ترفند جيميل-ترفند فلش و هارد-آموزش اپل -آموزش اندرويد-آموزش ورد-آموزش اکسل-آموزش پاورپونت-آموزش اينترنت-آموزش فتوشاپ-آموزش تلويزيون-ترفند ياهو-ترفند گوگل پلاس-ترفند توييتر-ترفندمرورگر-ترفندلپ تاب-آموزش فيسبوک-ترفندگوگل- ,
1315 چهارشنبه 11 تیر 1393 majazionline نظرات (0)موضوع(آموزش اندورید)

مطالب مرتبط

آموزش تصویری تغییر نام آیکون برنامه ها در گوشی اندروید
آموزش تصویری پیدا کردن آدرس پیج صفحه گوگل پلاس در اندروید
آموزش تصویری غیرفعال کردن Notifications برنامه هایتان در اندروید
آموزش تصویری بازکردن رمز ورود در گوشیهای اندروید
آموزش تصویری مخفی و غیر فعال کردن برنامه ها در اندروید
آموزش تصویری غیرفعال کردن نمایش هشدار‌های به‌روز رسانی در اندروید
آموزش تصویری غیرفعال کردن به روزرسانی خودکار برنامه ها در اندروید
آموزش فعال کردن قابلیت نمایش لمس شده در اندروید
آموزش زوم کردن در صفحات و برنامه های اندروید
آموزش نصب اندروید M
آموزش تصویری دانلود برنامه از کافه بازار با کامپیوتر
آموزش تبدیل گوشی اندرویدی خود به آی‌فون
آموزش تصویری برنامه لاکی پچر Lucky Patcher
آموزش ساخت شماره مجازی برای دریافت اس ام اس
آموزش جلوگیری از اجرای برنامه‌ها در هنگام بوت اندروید
آموزش روشن کردن صفحه گوشی اندرویدی با حرکت دست
آموزش قابلیت مخفی اندروید M
آموزش بازگرداندن اسمارت فون هنگ کرده خود
آموزش پیدا کردن گوشی اندرویدی‌ سرقت شده شما توسط گوگل
آموزش استفاده از ساعت هوشمند اندرویدی به عنوان کلید شاتر دوربین گوشی
آموزش برطرف کردن مشکل گوشی یا تبلت‌های اندرویدی که روشن نمی‌شوند
آموزش تصویری آپدیت دستگاه اندرویدی شما
آموزش نصب بازی های دیتا دار در اندروید
آموزش 11 قابلیت کاربردی اندروید که از آن‌ استفاده نمی‌کنید
آموزش تغییر خودکار گذرواژه گوشی شما در شبانه‌روزبرای اندروید
آموزش قرار داد یک مخاطب به صورت یک ویجت در صفحه اصلی گوشی
آموزش واردشدن به دوربین با فشار دادن دکمه پاوردر گوشی های سامسونگ
آموزش تصویری افزایش سرعت و عملکرد گوشی بدون نیاز به نرم افزار
آموزش قطع تماس با دکمه پاور در گوشی های اندروید
آموزش تصویری تغییر رنگ استاتوس بار متناسب با برنامه ی در حال اجرا به سبک آیفون
آموزش 10 روش بالا بردن سرعت دستگاه اندروید شما
آموزش باز کردن قفل Pattern گوشی های اندروید
آموزش دانلود فایل های apk با برنامه دانلود منیجر
دانلود و آموزش برنامه BlueStacks App Player-اجرای نرم افزار های آندروید در ویندوز
آموزش تصویری حذف ایمیل با سوایپ کردن در اندروید
آموزش تصویری تغییر دسترسی به تب های مرورگرگوگل کروم در اندروید5
توصیه های مهم بعد از خریدن گوشی اندرویدی
آموزش جلوگیری از قرارگرفتن آیکون‌های دانلود شده در صفحه اصلی اندروید
آموزش راز مخفی دکمه‌های گوشی اندروید شما
آموزش فارسی سازی گوشی های اندروید
آموزش روشن کردن اتوماتیک صفحه نمایش گوشی اندرویدی
آموزش تغییر زنگ نوتیفیکیشن در گوشی اندروید
آموزش مسدود کردن شماره و اس ام اس مزاحم در اندروید و گوشی شما
آموزش سنجاق کردن صفحات در اندروید 5
آموزش فواید و مضرات روت کردن گوشی
آموزش تصویری بهترین راه برای حذف لگ در اندروید!
آموزش نصب کیبورد اندروید 5 روی گوشی
آموزش5راز مخفی درباره گوشیهای اندروید
امنیت کدام بیشتر است اندروید یا iOS؟!
آموزش تصویری نحوه پیدا کردن آدرس IP تلفن هوشمند

آخرين مطالب ارسالي

-براي پاسخ سريع لطفا با شماره 09304293050 تماس بگيريد


کد امنیتی رفرش
قوانين بخش نظرات
1 - نظرات اسپم و تبليغاتي تاييد نخواهد شد.
2 - فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.
3 - نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.
4 - هرگونه درخواست و يا حل مشکلات فقط در انجمن امکان پذير است.
5 - لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

کانال مجازی آنلاین

کانال تلگرام مجازی آنلاین

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

اطلاعات کاربري

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

آمار سايت

کل مطالب : 7587
کل نظرات : 1463
افراد آنلاين : 51
تعداد اعضا : 9716
بازديد کل سايت : 37,336,809