در صورت داشتن سوال يا بروز مشکل در سايت با ما تماس بگيريد 09304293050
کتاب انگلیسی مجازی آنلاین

جستجو

کتابهاي انگليسي

نمونه سوال و کتابهای معلم جواب ورک بوک کانون زبان دانلود کتابهای فامیلی اند فرندز محل تبليغات شما محل تبليغات شما منابع آموزشی کتابهای اسپیک نو محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما محل تبليغات شما

موضوعات

کتابهای زبان بزرگسالان
کتابهای زبان نوجوانان
کتابهای زبان کودکان
منابع آزمونهای زبان
آموزش زبان انگلیسی
دانلود نرم افزار
موبایل
بازی
فناوری - IT
فیلمهای آموزشی
انیمیشن-کارتون
همراه اول-ایرانسل
کتابخانه مجازی آنلاین
مقاطع تحصیلی
خدمات سایت
آموزش آی تی
زبان آلمانی
ترفند

به مجازی آنلاین خوش آمدید

جواب کتاب انگلیسی کانون زبان
کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : Telegram Channel : @Majazionline

No Script افزونه ای برای وبگردی ای امن

www.majazionline.ir

بعضی کاربران اینترنت تصور می کنند که خیلی حواسشان به امنیت کامپیوتر شان است. شما یک آنتی ویروس قوی نصب می کنید و هر چند ساعت یک بار آن را به روز می کنید، سیستم عامل مرتب آپدیت می شود، انواع و اقسام آنتی اسپای دارید یک فایر وال قوی نصب کرده اید و خلاصه هر نوع چفت و بندی را برای کامپیوترتان ردیف می کنید.

اما بعد از این همه کار، هنگام گشت و گذار در وب مثل آب خوردن هک می شوید! علت این است که وقتی از یک صفحه وب بازدید می کنید. بعضی کد ها مثلا کدهای جاوا اسکریپت، فلش، جاوا و ... روی کامیپوتر شما اجرا می شوند... این کدها قادر اند که به صورت بالقوه به کامپیوتر شما آسیب برسانند و یک هکر از طریق آن‌ها می‌تواند به کامپیوتر شما نفوذ کرده یا از با یک حمله که XSS نام دارد حساب‌های اینترنتی شما را مانند ایمیل و … سرقت کند.

 

گشت و گذار در اینترنت درست مانند گشت و گذار در یک شهر واقعی است. همانطور که در یک شهر محله های نا امن و خطرناکی پیدا می شود که ممکن است در آنجا کیف شما را بدزدند، در اینترنت هم وب سایت هایی وجود دارد که هکر ها در آنها کدهایی را مخفی کرده اند تا از طریق آنها به کامپیوتر شما نفوذ کنند یا اطلاعات شما را سرقت کنند.‬

 

متاسفانه در اینترنت تشخیص امن بودن یا خطرناک بودن یک وب سایت، کار آسانی نیست. شما از روی شکل ظاهری یک صفحه اینترنتی نمی توانید حدس بزنید که چه خطری کامپیوترتان را تهدید می کند. خیلی اوقات با استفاده از موتورهای جستجو وارد سایت هایی می شوید که تا به حال اسمشان را هم نشنیده اید و یا از طریق ایمیل لینک هایی دریافت می کنید که با کلیک کردن روی آنها به صفحاتی وارد می شوید که معلوم نیست چه چیزی در آنها پنهان شده است.‬

 

راه حل چیست؟‬

باید روشی وجود داشته باشد که از اجرا شدن کدهای مخرب روی مرورگر شما جلوگیری کند. برای این منظور‬ یک افزونه فایرفاکس به نام NoScript وجود دارد که با نصب آن می‌توانید امنیت وب گردی خودتان را چند برابر کنید

در مورد مرورگر فایرفاکس و نصب افزونه های آن، بیشتر بدانید:

وبگردی امن با فایرفاکس

 

این افزونه یک کار ساده اما بسیار مهم انجام می‌دهد و آن غیرفعال کردن کدهایی است که امکان آسیب رساندن به کامپیوتر شما را داشته باشد. کد هایی مانند جاوااسکریپت، فلش، جاوا و یا هر کد اجرایی دیگر که روی مرورگر شما اجرا می شود.

 

شاید پیش خود بگویید که خیلی از سایت‌ها برای اینکه درست نمایش داده شوند نیاز به اجرای جاوااسکریپت و فلش دارند. با استفاده از این پلاگین احتمالاً در مشاهده بسیاری از سایت‌ها به مشکل بر خواهم خورد. پاسخ این سؤال هم مثبت است و هم منفی.

 

این افزونه به شما اجازه می‌دهد که امکان اجرا شدن کدهای جاوا اسکریپت و فلش را برای هر سایت به صورت مجزا تعیین کنید. در‌واقع می‌توانید یک لیست مجاز از سایت‌های مورد اعتماد خودتان ایجاد کنید و تنها به این سایت‌ها اجازه دهید تا جاوااسکریپت یا فلش را روی مرورگر شما اجرا کنند؛ و به بقیه سایت‌ها چنین اجازه ای ندهید. در مورد سایت‌های ناشناس و سایت‌های عبوری دلیلی وجود ندارد که اجازه اجرای هر کدی به آن‌ها داده شود چرا که در این صورت امنیت کامپیوتر شما به شدت به خطر می افتد.

 

بعد از نصب این افزونه نماد این پلاگین به شکل  به پایین مرورگر فایرفاکس اضافه می شود. این افزونه یک لیست سفید پیش‌فرض دارد که در آن به تعدادی از سایت‌های مورد اعتماد مانند جیمیل یا یاهو اجازه اجرای کدها را می دهد. اما از این پس اجازه اجرای جاواسکریپت و فلش برای بقیه سایت‌هایی که مراجعه می‌کنید به صورت پیش‌فرض غیرفعال است. و می‌توانید با خیالی راحت‌تر به گشت و گذار در اینترنت بپردازید.

 

اگر خواستید که یک وب سایت را به لیست سفید این پلاگین اضافه کنید، کار ساده است. کافی است روی نماد آن پلاگین کلیک کنید و مطابق تصویر پایین نام وب سایت مورد نظر را انتخاب کنید تا به لیست مورد اعتماد شما اضافه شود.

 

 

تصویر صفحه آپشن

 

همانطور که در تصویر بالا می‌بینید این تصویر از سایت نگهبان خودمان گرفته شده است! اما در لیستی که پلاگین NoScript نشان می‌دهد نام یک سایت دیگر هم دیده می شود. نکته در این است که اغلب سایت‌هایی که مشاهده می‌کنید حاوی کدهایی از سایت‌های دیگر هم هستند اما شما متوجه این موضوع نیستید. برای مثال این اسم دیگر مربوط به کدی است که آمار بازدیدکنندگان نگهبان را ثبت می‌کند و از سرویس یک وب سایت دیگر به نام Sitemeter استفاده می کند. بعضی از این کد ها می‌تواند حاوی اسکریپت های مخرب باشند. قاعدتاً شما به نگهبان اعتماد دارید و انتظار ندارید که اینجا کد مخربی روی مرورگر شما اجرا بشود اما همه جا ممکن است چنین اتفاقی رخ ندهد. قدرت این افزونه در این است که کدهای مخربی که از سایت‌های دیگر هم در یک صفحه اینترنتی قرار گرفته‌اند را غیر فعال می‌کند و اجازه اجرا شدن به آن‌ها نمی دهد.

 

استفاده از این پلاگین آسان است کافی است که همیشه یک اصل را در ذهن داشته باشید: شما فقط در مواردی که واقعاً به سایتی اعتماد دارید و نیاز به فعال کردن فلش یا جاوااسکریپت وجود دارد به آن‌ها اجازه فعالیت می دهید. در غیر این صورت نیازی به اجازه دادن برای فعال شدن آن‌ها نیست.

 

ممکن است در ابتدا استفاده از این افزونه مقداری آزاردهنده به نظر برسد. چرا که در ابتدای استفاده مجبور هستید تعدادی از سایت‌های مورد اعتمادتان را به آن معرفی کنید تا به آن‌ها اجازه کارکرد صحیح را بدهد. اما باید بدانید که حملات XSS یکی از خطرناک ترین و شایع ترین روش‌های حمله و سرقت اطلاعات در اینترنت است و هیچ کدام از روش‌های مقابله ای که تا به حال استفاده می‌کردید قادر به جلوگیری از آن‌ها نیست. این افزونه یکی از معدود روش‌هایی است که می‌تواند تا حد زیادی جلوی این حملات را بگیرد و به شما امنیتی بسیار بیشتر از قبل هدیه کند.

گردآوری وتنظیم: www.majazionline.ir

کانال مجازي آنلاين را دنبال کنيد : telegram.me/majazionline

اين مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذاريد
برچسب ها : آموزش و ترفند-آموزش کامپيوتر-آموزش لپ تاب-ترفند کامپيوتر-نرم افزار کامپيوتر--آموزش کاربردي-آموزش ويندوز7-آموزش ويندوز8-ترفند کاربردي-آموزش مودم-ترفند چت-ترفند موبايل-ترفند ايرانسل-ترفند گوگل پلاس-ترفند پلير-آموزش بازي-ترفند جيميل-ترفند فلش و هارد-آموزش اپل -آموزش اندرويد-آموزش ورد-آموزش اکسل-آموزش پاورپونت-آموزش اينترنت-آموزش فتوشاپ-آموزش تلويزيون-ترفند یاهو-ترفند گوگل پلاس-ترفند توییتر-ترفندمرورگر-ترفندلپ تاب-آموزش فیسبوک-ترفندگوگل- ,

مطالب مرتبط

آیامیدانید در سال 2100 قرار است چه غذایی را بخوریم؟!
سامسونگ APPs برای گلکسی‌های جهان به روز شد (دسترسی در ایران نیز ممکن شد)
نرم‌افزار سامسونگ اپس بر روی ایرانیان باز شد
اطلاع رسانی به تمام کاربران رزبلاگ ( تله جدید برای هک رزبلاگی ها)
سایت اینستاگرام هم فیلتر شد
وی چت' فیلترشد
جمع بندی نمایشگاه IFA 2013
فلش مموری یک بار مصرف ساخته شد
پرسرعت‌ترین اینترنت را از کدام شرکت‌ها بگیریم؟
معرفي برترين تکنولوژي هاي سال 91
اپل در حال ساخت تلویزیون اولترا اچ‌دی برای اوایل سال 2014 است
توصیه به خریداران کالاهای دیجیتال
لپ‌ تاپ‌ ها در سال ۲۰۱۸ چگونه است؟
نا امن ترین سیستم عامل را بشناسید
7 محصول یاهو از دور خارج می شوند
افزوده شدن امکانات تازه به نسخه آنلاین آفیس
ستاره های فناوری سال ۹۱ معرفی شدند
22 نکته امنیتی برای بانکداری اینترنتی
اينترنت پر سرعت
همه چیز در مورد علامت @
عناوین روزنامه های امروز کشور
کاهش هزینه های موبایل با تماس تلفنی رایگان
آیفون 4 بخرید، شکلات کاکائویی تحویل بگیرید!
گوشی همراه ایرانی ها
سلطان توئیتر چه کسی است؟
بیشترین سوالاتی که ایرانیان در گوگل جستجو می‎کنند
سرعت GPRS همراه اول به بالاترین حد درسرعت بالای ۱۰۰ Kbps می‌رسد
کارت‌های ویزیت آدم‌های مشهور
برندهای گوشی مورد علاقه ایرانی ها
خرابکاران اینترنتی امسال در جست‌و‌جوی چه خواهند بود؟
ورود نسل جدید یو اس بی‌ به بازار
امتحان کنید: گوگل مپ و نوشتن آرزوهای ۲۰۱۳ بر روی آن
محبوب‌ترین ابزارهای موبایلی سال ۲۰۱۲ معرفی شدند
کدام کشور سلطان فیلترینگ است؟
آیا سیم کارت رایتل بخریم؟
پوست اندازی یاهو و استفاده از تکنولوژی وب 2
کاربران به گوش باشید،هشدار درباره یک ایمیل مشکوک
چه کسانی سایت‌های ایرانی را فیلتر می‎کنند؟
شش فناوری مایوس کننده سال ۲۰۱۲
نگاهی به مهمترین رویدادهای علمی 2012
تفاوت مردان و زنان در استفاده از اینترنت؟!
5 مجموعه رایگان عناصر ساخت رابط کاربری صفحات وب
بدترین بدبیاری های دنیای فناوری در سال 2012
ابزار های مجانی گوگل برای وبلاگ نویسان
کاربران نرم افزار تلفن اینترنتی اسکایپ مراقب باشید!
Angry Birds باعث هک کروم شد
شبکه‌های اجتماعی، پدیده فراگیر عصر ارتباطات (همراه با آمار و ارقام)
کلمات پیشنهادی جستجو گوگل به ایرانیان سال2012
عکس/محبوب‌ترین لوگوهای گوگل درسال 2012
معرفی سرویس Audioboo

آخرين مطالب ارسالي

-براي پاسخ سريع لطفا با شماره 09304293050 تماس بگيريد


کد امنیتی رفرش
قوانين بخش نظرات
1 - نظرات اسپم و تبليغاتي تاييد نخواهد شد.
2 - فقط نظراتي که جنبه عمومي داشته باشند تاييد و منتشر مي شوند.
3 - نظرات فينگليش تاييد نخواهند شد.
4 - هرگونه درخواست و يا حل مشکلات فقط در انجمن امکان پذير است.
5 - لطفا انتقادات و پيشنهادات و همچنين درخواست هاي خود را از بخش هاي تماس با ما و درخواستي ها ارسال نماييد.

کانال مجازی آنلاین

کانال تلگرام مجازی آنلاین

مجوزهاي سايت

logo-samandehi

اطلاعات کاربري

مطالب پربازديد

مطالب تصادفي

آمار سايت

کل مطالب : 7587
کل نظرات : 1463
افراد آنلاين : 33
تعداد اعضا : 9716
بازديد کل سايت : 37,328,959